
مطالعهی اول صبح چه تاثیری بر یادگیری دارد؟
روش صحیح مطالعه و چگونه درس خواندن در میزان یادگیری تأثیر بسیار مهمی دارد.بدیهی است که بدون روش صحیح، هیچ کاری درست انجام نمی شود.دانشآموزانی که روش صحیح مطالعه ندارند خیلی زود دچار افت انگیزه میشوند و دست از مطالعه برمیدارند
روش صحیح مطالعه یکی از نکات مهم است و در میزان یادگیری و کیفیت آن بسیار مؤثر می باشد.
زمان مطالعه برای هر درس با درس دیگر متفاوت است. اگر درسهایی مانند زیست، فیزیک یا ریاضی را در ساعات اول صبح مطالعه کنید ثمربخشتر خواهد بود. البته این در صورتی است که شب زودتر بخوابید تا بتوانید هنگام صبح مطالعهی سرحالتر و مفیدتری داشته باشید.
فراموشی کمتر: درسی را که در صبح مطالعه میکنید دیرتر از ذهن شما محو میگردد. برای مثال اگر یک درس از کتاب دین و زندگی را برای اول صبح مطالعه نمایید شاید تا هفتهی بعد ۳۰ درصد مبحث از یادتان برود؛ اما اگر این درس از کتاب را بعداز ظهر یا آخر شب بخوانید درصد بیشتری از مبحث بعد از یک هفته از ذهن شما محو می گردد
اول صبح که از انرژی بالاتری برخوردارید میتوانید مدتزمان نسبتاً بیشتری را بدون استراحت مطالعه کنید. از طرفی زمان استراحت بین درسها هم در صبح کمتر از زمان استراحت بین درسها در بعدازظهر است. برای مثال اگر شما ۶ ساعت زمان در صبح داشته باشید میتوانید با دو استراحت ده دقیقهای از کل زمان به صورت کامل استفاده کنید؛ اما اگر همین زمان را در بعدازظهر داشته باشید به دلیل خستگی بیشتر، به مدتزمان استراحت بیشتری نیاز دارید.
به طور کلی اگر میخواهید چه از نظر زمانی و کمی و چه از نظر ماندگاری درس و کیفی، راندمان مطالعهی خود را بالا ببرید سعی کنید صبح، زودتر از خواب بیدار شوید.
۰ پاسخ به "مطالعهی اول صبح چه تاثیری بر یادگیری دارد؟"